Επιτροπή Αγώνα: Καλούμε τον κόσμο στην Σάμη

Επιτροπή Αγώνα: Καλούμε τον κόσμο στην Σάμη

Τάσος Καβαλλιεράτος: Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Κεφαλονίτες

Όλο και περισσότερος γίνεται ώρα με την ώρα ο κόσμος που συμμετέχει στις αντιδράσεις κατά των ανεμογεννητριών στην .

Η Επιτροπή Αγώνα απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες απ’ όλη την να στηρίξουν κι αυτοί τον αγώνα τους ενώνοντας τη φωνή τους με τους διαδηλωτές.

Νωρίτερα, οι κάτοικοι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κατάφεραν να μπουν στο λιμάνι σταματώντας την εκφόρτωση των ανεμογεννητριών.

Αυτή τη στιγμή, εκτός από τους κατοίκους, τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους, στο χώρο βρίσκονται οι περιφερειακοί σύμβουλοι και , ο , το , η και άλλοι φορείς.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
για 12η συνεχόμενη μέρα ο λαός της Κεφαλονιάς δίνει μια σοβαρή μάχη ενάντια στην εκφόρτωση των νέων ανεμογεννήτριων στο λιμάνι της Σάμης, μάχη για τις ζωές μας και τις περιουσίες μας που πλήττονται κάθε τρεις και λίγο ακόμα και με την παραμικρή κακοκαιρία λόγω της ανυπαρξίας αντιπλημμυρικών έργων και της εγκληματικής πολιτικής που ακολουθούν κυβέρνηση-ΠΙΝ-Δημοτικές αρχές.
Σήμερα το πρωί, με εντολή εισαγγελέα, ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος απέκλεισαν την πρόσβαση στο λιμάνι, με σκοπό να διευκολύνουν την εκφόρτωση και εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.
Ο αγώνας μας περνάει σε νέα φάση, συνεχίζεται και δυναμώνει!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΥΤΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ!
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

Κάλεσμα και από τον Δήμο Σάμης

Κάλεσμα επίσης απευθύνει και ο Δήμος Σάμης