Εύκολη πρόκριση για τον Παλληξουριακό 3-0 στη Ζάκυνθο την Α.Ε. Αγίου Λέοντα

Εύκολη πρόκριση για τον Παλληξουριακό 3-0 στη Ζάκυνθο την Α.Ε. Αγίου Λέοντα

Με το εισιτήριο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, επιστρέφει από τη γειτονική Ζάκυνθο ο , αφού σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Αγίου Λέοντα, επικράτησε εύκολα της τοπικής Α.Ε. Αγίου Λέοντα / Κοιλιωμένου, ομάδας Α’ τοπικής κατηγορίας στην τοπική Ένωση, με σκορ 3-0.Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, από την βροχή που έπεφτε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και τον ισχυρό αέρα που έπνεε στην περιοχή, η ομάδα του Ηλία Ζερβού, με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της, είχε την πρωτοβουλία, ήταν καλύτερη των γηπεδούχων, έχασε πολλές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο και πέναλτι. 

Η νίκη της κρίνεται απόλυτα δίκαιη, απέναντι σε μια ομάδα τοπικού, η οποία όμως προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, όμως που δεν τα κατάφερε, αφού όπως προαναφέραμε, υπήρχε ποιοτική διαφορά, ενώ φάνηκε στα πόδια των ποδοσφαιριστών της (δεν έχουν αρχίσει μέχρι σήμερα, οι επίσημες διοργανώσεις στη Ζάκυνθο) η αγωνιστική τους απραξία και η έλλειψη επίσημων αγώνων.

Σε γενικές γραμμές, στον Άγιο Λέοντα είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με τον αέρα και την βροχή να παίζουν το ρόλο τους για αυτό και φυσιολογικά νικήτρια αναδείχθηκε, σχετικά εύκολα, καλύτερη ομάδα του γηπέδου!

Τα γκολ

Στο 17’ ο Παλληξουριακός θα αποκτήσει προβάδισμα στο σκορ, όταν στην ωραία κάθετη του Καράι, ο Χ. Μουρελάτος θα πιάσει το σουτ εκτός περιοχής, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Σπ. Ζωντός, δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης με αποτέλεσμα να του ξεφύγει η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα του για το 0-1.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com