Πρεμιέρα στο τοπικό κύπελλο Παλληξουριακός – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς την Κυριακή στο Ληξούρι

Με ένα παιχνίδι για το τοπικό κύπελλο, ανοίγει την Κυριακή 4/10/2020, η αυλαία του τοπικού ποδοσφαίρου για την περίοδο 2020-2021.

 

Μάλιστα, ύστερα από αίτημα των δύο ομάδων, Παλληξουριακού – , η παραπάνω διοργάνωση θα ξεκινήσει μια εβδομάδα νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί.

 

Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 1ηςαγωνιστικής της φάσης των ομίλων, συγκεκριμένα του β’ και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15:45 στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο .

 

Σίγουρα έχει φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους, οι οποίοι φέτος θα εκπροσωπήσουν τα νησιά μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» μια κατηγορία παραπάνω, πιο ποιοτικοί με πολύ περισσότερες λύσεις και επιλογές δεν αναμένεται να συναντήσουν μεγάλη δυσκολία για να προσθέσουν την πρώτη επίσημη φετινή τους νίκη και τους τρεις πρώτους βαθμούς στον όμιλο.

 

Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Αργοστολιού, γνωρίζουν πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουν και πολύ περισσότερο ότι, δεν είναι σε καμία περίπτωση το φαβορί της συνάντησης.

 

Έτσι, στον Άγιο Αντώνη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο, μια καλή παρουσία και κυρίως στην συλλογή εμπειριών από τους νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές τους.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsthea.blogspot.com