Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1980 – 2020, 40 χρόνια Χορωδία Αργοστολίου – Επετειακή Συναυλία.

6 Σεπτεμβρίου @ 20:30 - 23:30

Η χρονιά που περνάμε είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ !

Για την επετειακή αυτή χρονιά είχαν προγραμματιστεί 40 δράσεις , που δυστυχώς , λόγω πανδημίας του νέου Κορωνοϊού , πραγματοποιήθηκαν μόνον 8 , στην αρχή της . Από τότε και για 3 μήνες σταμάτησαν όλες οι δράσεις του συλλόγου .

Μετά την άρση του απαγορευτικού , στα μέσα Μαϊου , άρχισαν σιγά-σιγά οι πρόβες των τμημάτων ( εκτός της παιδικής χορωδίας ) .

Πρόσφατα ( 22 / 8 ) το ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ μας και η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ , παρουσιάστηκαν , με επιτυχία , στο θεατράκι του Αλσους Κουτάβου .

ΔΕΝ θα μπορούσαμε όμως να μην διοργανώσουμε μιά επετειακή συναυλία ΟΛΩΝ των Τμημάτων μας  για τα 40χρονα της Ανδρικής Χορωδίας .

Γι αυτό τον σκοπό και για να γιορτάσουμε μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας , διοργανώνουμε το Σάββατο 5/9 και την Κυριακή 6 /9 , στις 8:30 μμ , στο ανοιχτό θεατράκι μας , στην αυλή του πρώην Οικοτροφείου , στη Λάσση , Επετειακή συναυλία ΟΛΩΝ των Τμημάτων μας , παίρνοντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα για την υγεία μας , πολύ σχολαστικά!!!.

Σας περιμένουμε για να τραγουδήσουμε , να γιορτάσουμε μαζί και να μας στηρίξετε , για να συνεχίσουμε για πολλά ακόμη χρόνια .

Το ΔΣ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
6 Σεπτεμβρίου
Ώρα:
20:30 - 23:30
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Οικοτροφείο Λάσσης