Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

6ο Ιόνιο Φεστιβάλ Κλασικών VW Αργοστόλι Κεφαλονιάς 21-23 Αυγούστου 2020

21 Αυγούστου - 23 Αυγούστου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Παρασκευή

13:00 Καλωσόρισμα, εγγραφές στο Σουλάτσο καφέ στο Αργοστόλι. Κατά τη διάρκεια των εγγραφών, θα υπάρχει η δυνατότητα βόλτας με τις σκαθαρόβαρκες στη λίμνη του Κουτάβου ή να απολαύσετε το την μαγική θέα με ένα refreshment της επιλογής σας και παραδοσιακή ριγανάδα.

15:00 Αναχώρηση για το Οινοποιείο του Σαρρή στην Άβυθο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε μια μεγάλη ποικιλία κρασιών παραγωγής από τις πλαγιές του Αίνου!! 16:30 Θάλασσα, χαλάρωση, φαγητό με Έκπτωση 20% επί του τιμοκαταλόγου στο εστιατόριο Preview στην Άβυθο, ειδικά για όλες τις συμμετοχές του 6ου Ιόνιου Φεστιβάλ κλασικών vw.

21:00 Συγκέντρωση στον πεζόδρομο Ριζοσπαστών, στο ύψος της Φιλαρμονικής Αργοστολίου, με ελεύθερη επιλογή φαγητού, γλυκού ή ποτού

Σάββατο

10:00 Συγκέντρωση στην πλατεία Ριζοσπαστών, προς αναχώρηση για την πρωινή μας βόλτα προς Σάμη, Καραβόμυλο, Αγία Ευφημία και κατάληξη στη Αγία Κυριακή, για μπάνιο, φαγητό, στην Ακρογιάλια του Κώστα.

Κυριακή

10:00 Συγκέντρωση στο Φανάρι για ομαδική φωτογράφιση από ψηλά.

11:00 Έκθεση αερόψυκτων vw στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

13:00 Αναχώρηση για Μεγάλη Άμμο, χαλάρωση, φαγητό, παιχνίδια, όπου θα κλείσει το 6ο Ιόνιο Φεστιβάλ, δίνοντας ραντεβού για την 7η Ιόνια συνάντηση!! Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία της λέσχης μέσω email στο volkskef@yahoo.com ή στο τηλέφωνο 6979238583. Κρατάμε Ασφαλείς Αποστάσεις, φοράμε τη μάσκα μας όπου θεωρούμε αναγκαία.

Gepostet von VW Fan Club Kefalonia Greece am Dienstag, 11. Februar 2020

Λεπτομέρειες

Αρχή:
21 Αυγούστου
Τέλος:
23 Αυγούστου
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,